Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2011 23:47 - Как Реал Мадрид ни отвлече вниманието отново?
Автор: urbanlegend Категория: Спорт   
Прочетен: 794 Коментари: 0 Гласове:
1



image

  Всички медии в Испания и по света отделиха много голямо внимание на скандалите в края на Ел Класико в сряда вечер. Твърдата игра на Реал и симулиращите играчи на Барса бяха отново в центъра на вниманието.
  След тези прояви на двата тима всички забравиха, че тези два мача за Суперкупата на Испания всъщност бяха най-качествените от времето на Моу, а може би и по-отдавна. Реал отново ни отвлече вниманието от изпуснатия трофей с твърдата си игра и непристойните за тях сцени малко преди края на срещата.
  В деня след мача всички медии се занимават със скандала по време на Ел Класико и след него. Отново видяхме провокациите на Специалния и откровено твърдата игра на Пепе и Марсело. От Барселона пък помогнаха със симулации и преиграване да се нажежи обстановката до червено. И след фамозния гол на Меси чашата преля. Футболистите на столичани прегряха и станахме свидетели на сцени от махленски мачове. 
  В Испания всички отделят централно място в спортните вестници на думите на Моуриньо след мача. Какво казал по адрес на Тито Вилянова, какво е мнението му за грубата игра на Пепе и Марсело и скандала в края... И точно това бе целта на Моуриньо след пропуснатия шанс за трофей. Отново станахме свидетели на познатия ни трик от годините му в Порто, Челси Интер, а сега и в Реал. Специалния ни накара да забравим бързо загубата от Барселона след фокусиране на вниманието върху себе си чрез провокациите срещу помощник-треньора на Барса, изявленията му в пресата и цялото му държание по време на мача.
  Тези дни вниманието ни трябваше да бъде насочено към брилянтната игра на двата тима, геният Меси и изравнените сили в Мадрид и Барселона. Мадрид е в шок. "АС" пита "Защо? Заради Меси". Това бе човекът, който дори и изостанал в подготовката отново направи разликата между Барса и Реал. Мадридчани показват израстване в играта си и най-после се доближиха максимално до "ключа за успеха" на каталунците-притежанието на топката. Макар и да не можаха да ги победят в този показател, бяха много близо да го сторят. 
  Ето върху тези футболни аргументи трябваше да ни бъде акцентирано вниманието. Барселона спечели, Моу също. Барселона взе Суперкупата, а Специалния- медийното внимание и скри футболистите си от прожекторите. Дано следващото Ел Класико бъде изчистено до минимум от грубости и станем свидетели на спектакъл без грозни сцени, какъвто можеше да бъде в сряда вечер на Ноу Камп.



Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: urbanlegend
Категория: Спорт
Прочетен: 10238
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930